Dana's card, which means” generosity ” in Sanskrit, was created with Alessandra Montagne-Gomes.
The talented Franco-Brazilian chef draws her inspiration from her roots to create generous, seasonal, Mediterranean-inspired cuisine, by limiting waste and by making extensive use of Ile-de-France products.
Dana, reserved for kwerk members and their guests, opens up thanks to its bay windows onto a garden of medicinal plants, out of sight.
Breakfast, lunch, light menu then aperitif, Dana's offer evolves throughout the day.
« This project particularly affects me because I find myself in the values of kwerk. My meeting with Albert Angel, one of the co-founders, was a real crush. The team trusted me to create an unconventional menu, a conscious and generous cuisine that feels good. »
Le rooftop de kwerk Saint-Honoré d'une superficie de 300m2, offre une vue panoramique sur la Tour Eiffel et les plus beaux monuments de Paris. Il est à disposition des membres et entreprises kwerk pour l'organisation de leurs événements formels ou plus informels.
Comme ceux des grands hôtels, le lobby de kwerk Saint-Honoré est ouvert sur la ville et invite à pousser ses portes pour découvrir l’intérieur. Nos membres se retrouvent sous un ouvrage d’exception à couper le souffle : « la Canopée de bambou », haute de plus de 10 mètres, un décor spectaculaire qui vise à marquer les esprits.
Un barista propose un savoir-faire et un café d'exception à travers une carte allant du latte au lait d'avoine au traditionnel expresso.